top of page
Over the Mountains

För att ren luft är en av de viktigaste komponenterna 
till ett långt & friskt liv.

Dålig luft förkortar våra liv.

Hjärtinfarkter hos äldre kan ha en starkare koppling till luftföroreningar från trafiken än tidigare känt. Dessutom har barn och unga som bor nära starkt trafikerade vägar en dramatiskt ökad risk för att drabbas av astma. Detta visar en studie som undersökt kroniska sjukdomar i tio europeiska städer.

Epidemiologer konstaterar att exempelvis stockholmare lever i snitt sex månader kortare på grund av luftföroreningarna. Bland de farligaste luftföroreningarna finns så kallade luftburna partiklar som är mindre än 2,5 μm (mikrometer) i diameter.

Luftrenare som har de rätta supereffektiva filtermetoderna skyddar mot dessa extremt små partiklar, ända ner till 0,01μm! Dessutom avlägsnar dessa högeffektiva filter virus, bakterier och andra luftburna patogener och har flera unika fördelar, samlat i en 

kompakt och lättskött renare.
Läs om våra luftrenare Advanced 60 och 40.

 

Luftrenare specialiserade på bara UV är inriktade på att avlägsna virus, bakterier och andra luftburna patogener i större lokaler som väntrum, kliniker, konferenslokaler, skolsalar, äldreboenden och hem där många umgås. Dessa har stor kapacitet eftersom de har just den UV-frekvensen som är extremt effektiv mot virus etc. Luftcirkulation genom UV-renare desinficerar hela rummet och kan vara igång hela tiden, även när människor och djur befinner sig i rummet.
Läs mer om vår luftrenare UV-sterilizer.

För ett maximalt virusskydd: Kombinera luftrenare med ozongenerator!
Ozonrenare är istället anpassade för att användas när lokaler är tomma för att effektivt rena luften och rummet från dagens ansamlade virus, bakterier etc. De är även utmärkta att använda för att avlägsna dåliga lukter och mögel så att, när man kommer på morgonen, är lokalen helt ren. Man behöver alltså inte använda rengöringsmedel, sprit etc. på ytorna. Ozonrenarna har dubbel funktion: Desinficerar och avlägsnar lukter. Även nya objekt som förs in i lokalen desinficeras och luktsaneras. Obs! Ozonrenarna bör stängas av ca två timmar innan människor eller djur använder lokalen och detta görs automatiskt med timern.

Läs mer om våra effektiva ozongeneratorer.

Skön känsla av att kunna andas fritt utan rädsla för virus,

bakterier och andra luftburna patogener!
 

Luftrening

Andas ren luft i ditt eget hem

Beautiful Nature
thumbnail_IMG_1913.jpg
PlanetsOwn_logo_Thumbnail.png
Läs gärna vidare i våra broschyrer

Luftrenare

Ozongeneratorer

bottom of page